main page
russian english
Блоги » Maro »

Inuzuka Kiba

Inuzuka Kiba
08 мая 2011 19:15:02

The English text is below

Zdravím vás lidi.
Dneska mám pro vás takovou nabídku, nebo spíš prosbu. Jak již možná víte z prvního mého blogu, tak jsem psal, že jsem fanoušek anime jménem Naruto a hlavně jedné postavy z něj jménem Kiba.
Asi takhle, rád bych si o kibovi přečetl a zjistil více. Vím je toho plno stránek, ale myslel jsem spíše větší zajímavosti.
A hlavně když hledám na internetu a dokonce i tu figurky nebo přivěsky na kliče, plyšáky, obrázky, plakáty atd. s hlavním postavou Kiba, tak to už je těžší.
Na téhlé stránce je pár figurek kiby, ale tyhle jsem viděl na spoustu stránek a nejsou zrovna obzvlášť hezké.
Vážil bych si toho, kdyby jste si dali čas a poslali mi co nejvíce odkazu jako soukromou zprávu, nebo na email: maroadam@seznam.cz kde je kiba na prodej, ať už jako figurka nebo přivěsek atd. jak jsem psal. Nejlepší odkaz který mi bude poslán a rozhodnu se předmět zakoupit, uveřejním zde obrázek objektu. A samozřejmě poděkuju.

Je to jedno jaká to bude stránka (ruská, česká, německá, anglická, japonská), ale hlavně ať mám nějaký seznam z čeho vybírat. Já zatím nacházel předměty, které jsou na každé druhé stránce, ale hledám pořád, snad se najdou i jíné. Dám vám tu příklady:
Kiba 1
Kiba 2
Kiba 3
Kiba 4

To je asi vše, těším se na vaše emaily a zprávy a doufám, že jich bude hodně a ještě jednou velké díky předem.

PS: Je jedno jestli to bude z Naruta nebo z Naruta Shippuudenu.


Google translator:

Hello people.
Today I have for you an offer or request more. As you may know from my first blog, I wrote that I'm a fan of the anime Naruto, and especially on behalf of one of his characters name Kibo.
Like this, I'd like to kibovi read and learned more. I know it is a lot of pages, but I thought rather more interesting.
AAnd especially when I'm looking on the internet and even the figures and key fobs, stuffed animals, pictures, posters, etc. with the main character Kiba, so it is already difficult.
On this page are a few pieces kiby, but those I saw on many sites and not just particularly nice.
I weighed it, if you took the time and they sent me the link as much as private message or email: maroadam@seznam.cz where kiba is for sale, either as a pawn or a pendant, etc., as I wrote. The best link will be sent to me and I decide to buy the object, releasing the picture of the object here. And of course thank.

It is what it will be a page (Russian, Czech, German, English, Japanese), but also whether I have a list to choose from. I still found items that are on every other page, but still looking, maybe there will be other. I'll give you the example:
Kiba 1
Kiba 2
Kiba 3
Kiba 4

That's about all I look forward to your emails and messages and I hope there will be a lot, and once again many thanks in advance.

PS: It does not matter if it is from Naruto or Naruto Shippuuden.
3 0
Поделиться
Автор
Полка Профиль Фигурки Аниме Блог Фото Активность Отзывы Магазин
Отправить ПМ